cameron ingalls kommer till sverige

“Workshops är som knark” för att citera en kollega.

Som frilans blir man lätt lite sällskapssjuk. Nu råkar jag sitta på världens bästa frilanskontor där vi har måndagsfikor och AW precis när vi vill, men att diskutera foto-nörderi går ju sådär med folk som inte är fotonördar. Förra året gick jag på Jonas Petersons allra första workshop och har därifrån lärt mig enormt mycket om mitt företagande och hur jag vill jobba. För att inte tala om alla fina vänner och kollegor som jag numera nätverkar med.

Sthlm Wedding Collective anordnar nu workshopen “Fall In Love with a Moment” med Cameron Ingalls juni. Vill du som arbetar som bröllopsfotograf göra något fint för ditt företag så är det en workshop du ska gå på. Den här. It will be something special.

cameron ingalls workshop ekbloma.se fotografi Lena Larsson & 2Brides Photography

Cameron Ingalls är en av världens mest framstående fotografer, verksam från Kalifornien. Han besöker Sverige i juni, då en exklusiv skara fotografer får möjlighet att träffa honom i workshopen “Fall In Love with a Moment”. En workshop som är mycket uppskattad runt om i världen och är lika mycket en inre resa som en praktisk workshop. Den väcker många tankar kring dig som fotograf och ditt varumärke. Nu har du möjlighet att få ta del av Cameron Ingalls och hans kunskap. – Jag brinner för kärlek, äktenskap och familj. Varje bröllop är en ära att dokumentera och ett privilegium att delta i, säger Cameron Ingalls.

Du kan läsa mer om workshopen här!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.