djungelns drottning

Förutom att fotografera så scenograferar jag en hel del tv. Och ett av de knasigaste, svettigaste, mest absurda, jobbigaste och roligaste jobb jag någonsin gjort är Djungelns Drottning som har premiär ikväll på Kanal 5 kl 22:00. Sex veckor i den Thailändska djungeln. Med 10 störtsköna brudar som tillsammans utgör Den Perfekta godispåsen, ni vet den som både har de sockriga pralinerna, de sega skumbananerna och de supersyrliga karameller. Och tillsammans med ett tv-crew långt, långt utöver det vanliga. Djungelfamiljen. I love you all.

Djungellektioner

Under inspelningen spred jag lite kunskap genom min facebook-sida som jag samlat ihop. Det sammanfattar inspelningen ganska bra. För hur gärna jag än vill så går det inte riktigt att beskriva den här upplevelsen. Det är lite one of a kind.

#Djungellektion nr 1 – Om man får för sig att använda solkräm kan det vara av nytta att också sprida ut den .

#Djungellektion nr 2 – Om man tar med en dator till djungeljobbet kan det vara bra att inte ta med en som är för gammal för allt .

#Djungellektion nr 3 – Handsprit fungerar utmärkt till laptoprengöring .

#Djungellektion nr 4 – Oavsett vad, glöm aldrig att mata ålarna.

#Djungellektion 5 – Massage i Thailand är inte som massage i Sverige.

#Djungellektion 6 – I djungeln tar man inga löjliga proteinshakes eller energidrycker när man gymmar. En resorb eller två gör susen.

#Djungellektion nr 7 – Keep it real Yoh!

#Djungellektion nr 8 – Om man skickar hem assistenten för att allt verkar lugnt så kommer geten att rymma.

#Djungellektion nr 9 – “Caaan” betyder både “Jajamensan, det fixar vi” och “Nej, det går inte alls” på thai-engelska. Man nickar också oavsett svar.

# Djungellektion nr 10 – Trots havsbad, sol i mängder, superhärliga kollegor, fastbunden get, matade ålar, vattnade grodor och mat som faktiskt dyker upp när man beställt så är livet inte komplett utan en fästman vid sin sida.

#Djungellektion nr 11 – Det bästa med julbord är att det varken innehåller ris eller kyckling.

#Djungellektion nr 12 – Kitkat och Snickers byggde denna produktion.

#Djungellektion nr 13 – Djungelns Drottning 2011. Inget mer än en Sann Sann upplevelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.